اول دسامبر – روز خوردن سیب قرمز

روز خوردن سیب قرمز

یکم دسامبر روز خوردن سیب قرمز است. ابداع کنندگان این روز، ایده خوردن سیب قرمز در یکم دسامبر را از یکی از اشعار جبران خلیل جبران الهام گرفته‌اند که می‌گفت: “وقتی که سیبی را گاز می‌زنی در قلبت آرزو کن که ای کاش دانه‌‌هایت در بدنم جاودانه شود. به امید این که غنچه‌های تو در قلبم شکوفا شوند. عطر تو نفس من خواهد بود و با هم در تمام فصول شادی خواهیم کرد.”

با فکر کردن به کلمه سیب، آن چه به ذهنتان می‌رسد طعم گلاب سیب زرد با خال‌های قرمزی و یا طعم ترس سیب‌های سبز نیست. آن چه در ذهنتان تداعی می‌شود شکل زیبا وسوسه‌انگیز سیب قرمز و طعم فوق‌العاده است. سیب قرمز به شکلی دل چشمان آدمی فریفته است، که اگر از کودکی بخواهیم که برایمان یک سیب را نقاشی کند، طرحش را به رنگ سرخ در خواهد آورد. روز خوردن سیب قرمز، روزی است برای گرامی داشت این طعم و ظاهر دل فریب این عضو شاخص از خانواده سیب‌ها.

تاریخچه روز خوردن سیب قرمز

آمریکا به لطف سفرهای مداوم کشاورزی به نام جانی اپلزد و دانه‌هایی که بعد از هر سفر به ارمغان می‌آورد تبدیل به مهمترین مرکز پرورش سیب در دنیا شد. به طوری که در اواخر سال 1800 میلادی، کشور آمریکا پر شده بود از درخت‌های سیب با نژادهای متنوع که هر کدام رنگ، بو و مزه منحصر به فرد خود را دارند. همین افزایش تنوع نژادی سیب‌هایی که در آمریکا کشت می‌شدند، پای تاجران و برندسازان بزرگ آمریکایی را به صنعت کشاورزی سیب باز کرد.

در میان همه برندهای مخلتل، سیب بن دیویس تبدیل به پادشاه برندهای تجاری عرضه کننده سیب شده بود. بسیاری دلیل موفقیت بن دیویس در تسخیر بازار را موفقیت او در کشت انواع مختلف سیب‌ها می‌دانند. نقطه ضعف محصولات بن دیویس، در این بود که نمی‌توانستند طعم خود را در حین انتقال از مزارع به تره‌بارها حفظ کنند. این جا بود که محصولات که طعم بهتری داشتند به تدریج جایگزین محصولات رنگی رنگی بازار شدند. این جا بود که مردم آمریکا برای فراموش نکردن طعم بی‌نظیر سیب قرمز، تصمیم گرفتند روز خوردن سیب قرمز را هر سال در تاریخ یکم دسامبر جشن بگیرند.

وقتی سیب قرمز جای پایش را محکم کرد 

بعد از این که مردم آمریکا، ترجیح دادند به جای سیب‌های رنگارنگ تزئینی، سیب‌هایی را انتخاب کنند که طعم بهتری دارند، سیبی که توانست با مزه‌اش بیش از باقی سیب‌ها دل مردم آمریکا را به دست بیاورد، سیب قرمز بود. این محبوبیت به اندازه‌ای بود که در حوالی سال‌های 1980، هفتاد و پنج درصد از ساکنان واشنگتن، هرجا که می‌رفتند یک سیب قرمز به همراه داشتند. امروزه بیش از یک سوم سیب‌های دنیا در آمریکا تولید می‌شوند و البته که اهالی آمریکت بزرگ‌ترین مصرف کنندگان سیب در دنیا هم هستند.

چرا آمریکایی‌ها به بزرگداشتی برای سیب قرمز نیاز دارند؟

بزرگداشتی برای سیب قرمز

حقیقت امر این است که شادی و پایکوبی به هر بهانه‌ای که باشد برای مردم مفید است. بنابراین اگر دنبال بهانه‌ای برای جشن گرفتن هستن، امروز را غنیمت بشمارید. با این حال قضیه 1 نوامبر در آمریکا صرفا مربوط به این نیست که آمریکایی‌ها بخواهند سیب قرمز بخورند. این روز به نوعی روز پاسداشت علم کشاورزی در آمریکا است.

محصول دانه‌های سیبی که به آمریکا آورده شده بودند، هیچ کدام شیرین نبودند. همگی خاصیت و زیبایی سیب را داشتند اما شیرینی خاصی نداشتند. در حقیقت عموما تلخ یا بی‌مزه بودند به جای شیرین. سیب شیرین آمریکایی محصول نسل کشی مداوم کشاورزان آمریکایی از دانه‌های سیب است. سیب شیرین راحت به دست آمریکایی‌ها نرسیده و احتمالا به همین دلیل یکم دسامبر را به عنوان روز خوردن سیب قرمز نام‌گذاری کرده‌اند.

چطور روز خوردن سیب قرمز را جشن بگیریم؟

خیلی راحت‌تر است. اول از همه باید به هرکسی که دم دستتان هست فرا رسیدن روز خوردن سیب قرمز را اطلاع دهید. راحت‌ترین کار این است که در توییتر و اینستاگرام درباره این روز به دیگران اطلاع رسانی کنید. کار بعدی این است که یک سیب قرمز بخرید و قبل از زمان شام، آن را نوش جان کنید. کار زیبای دیگری که می‌توانید انجام دهید، این است که در صورت امکان یک سبد سیب بخرید و آن را در میان همکاران و دوستانتان پخش کنید.
این گونه می‌توانید روز خوردن سیب قرمز را در کنار یک دیگر جشن بگیرید. در ضمن یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب در این روز پای سیب است، می‌توانید یک دورهمی دوستانه برگزار کنید و از عزیزانتان با یک پای سیب خوشمزه و شربت سیب پذیرایی کنید.

در ضمن، یادتان نرود که دلیل اصلی جشن گرفت یک دسامبر، احترام به کشاورزی و هدیه‌هایی است که از سوی طبیعت دریافت می‌کنیم. کم‌ترین کاری که از ما در برابر الطاف طبیعت ساخته است، کاشتن یک نهال سیب است. امیدوارم نهالی که امسال می‌کارید، سال دیگر میوه‌های روز خوردن سیب قرمز را برایتان تامین کند.

چه غذایی‌ها را می‌توان برای این روز تدارک دید؟

چه غذایی‌ها را می‌توان برای این روز تدارک دید؟

سیب میوه‌ای است که رکن اصلی دستورهای غذایی متعددی را تشکیل می‌دهد. کار سختی نیست که بخواهید روز خوردن سیب قرمز را با تدارک دیدن غذاهایی نوآورانه جشن بگیرید. ساده‌ترین چاشنی که می‌توانید از مزه آن در کنار مزه سیب لذت ببرید. پنیر چدار است. کافی است که پنیر چدار روی تکه‌هایتان سیبتان پخش کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

به جز ترکیب سیب و چدار، می‌توانید دسرها و شیرینی‌های مختلفی نیز با سیب درست کنید. برای تهیه دسر سیب دارچینی، کافی است سیب‌های قرمزتان را پوست بکنید و آن‌ها را از وسط دو قاچ کنید. هسته‌های سیب را از آن خارج کنید و سپس سیب‌هایتان را به همراه یک و چهاردهم لیوان آب، کمی شکر قهوه‌ای و دارچین بپزید. ترکیب پخته شده را می‌توانید به همراه بستنی نوش جان کنید تا لذت چشیدن آن چندین برابر شود.

همچنین می‌توانید با ترکیب سیب، کشمش، موز، تخم مرغ، خامه و وانیل و قرار دادن آن‌ها در یخچال برای بیست چهار ساعت، ترکیبی عالی برای کیک سیب درست کنید. ترکیب فوق را روی نان تست پهن کرده و به مدت نیم ساعد در فر قرار دهید تا سطح کیکتان قهوه‌ای شود. مربای سیب بپزید و آن را همراه با چای نوش جان کنید. هدف از تمام این کارها، لذت بردن از طعم بکر و شیرین سیب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

× 6 = 6